Poziv lokalnim samoupravama iz FBIH za učešće u BFC SEE

28. Novembra 2016by ficba

BFC mreža Federacije BiH za povoljno poslovno okruženje upućuje javni poziv jedinicama lokalne samouprave iz FBiH za učešće u regionalnom programu Certifikacija opština i gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem u juogoistočnoj Evropi – BFC SEE. Rok za prijavu je 15. decembar 2016. godine. Krajem novembra biće organizovan i Info dan za sve zainteresovane opštine i gradove na području Federacije BiH, kako bi im se što više približile informacije o BFC SEE procesu.
 
Certifikat o povoljnom poslovnom okruženju u BiH do sada poseduje 11 opština i gradova. U FBiH to su Žepče Tešanj, Bihać, Bosanska Krupa, Goražde i Sanski Most, koji je u procesu recertifikacije kao i Grad Bihać. U Republici Srpskoj isti certifikat imaju Banja Luka, Bijeljina, Prijedor, Mrkonjić Grad i Teslić.
 
U pozivu se navodi da investitorima koji žele preseliti ili proširiti svoje poslovanje u jugoistočnu Evropu, BFC SEE služi kao standard za procenu lokalnih uslova za poslovanje i ukazuje na to koje opštine u regiji imaju najpovoljniju klimu za investiranje.

Javni poziv možete preuzeti ovde.

https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital