NLB Banka a.d. Banja Luka

NLB
NLB Banka a.d. Banja Luka

 

NLB Banka a.d. Banja Luka je jedna od vodećih banaka u Republici Srpskoj, koja svoje poslovanje zasniva na principima likvidnosti, sigurnosti i profitabilnosti, poštujući bankarske standarde. Dodatne vrijednosti su nam stabilnost, iznos kapitala, veliki kreditni potencijal, kao i prestižan ugled i potvrđen kvalitet. Svoje povjerenje poklonilo nam je preko 25.000 pravnih lica i više od 260.000 građana. Ova moderna i dinamična finansijska institucija sa tradicijom uspješnog rasta i poslovanja dugom četvrt vijeka, danas zapošljava skoro 500 radnika. Pored rasprostranjene mreže koju čini 47 poslovnica i 70 bankomata u Republici Srpskoj, posljednjih godina intenzivno se radi na razvoju i unapređenju digitalnih kanala i servisa kako bi svojim klijentima bili dostupni 24/7. Prva banka u BiH koja je razvila mobilno bankarstvo za pravna lica.

 

Za NLB Banku ovaj region nije samo tačka na mapi – ovo je naš dom. Intenzivnim radom na integrisanju održivosti u svoje poslovanje, poštujući UN principe odgovornog bankarstva i ESG principe održivosti, u svim segmentima  poslovanja usmjereni smo na potrebe današnje generacije i istovremeno očuvanje potencijala i stvaranje boljih mogućnosti za buduće generacije.

Dugogodišnji napori da se zadrži i poboljša kvalitet aktive, koja ukazuje na dugoročnu održivost i ozbiljnost banke, pokazuju da smo spremni za sve što dolazi.

Direktor:
Goran Babić
Telefon:
+387 51 245 502
Fax:
+387 51 221 623
Website:
NLB
Adresa:
Milana Tepića 4, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital