CMS Reich-Rohrwig Hainz d.o.o. Sarajevo

CMS Reich-Rohrwig Hainz d.o.o. Sarajevo
 
Osnovne informacije

Profil kompanije uvršten među 10 najboljih globalnih advokatskih kancelarija, CMS može raditi za vas u preko 30 zemalja i više od 60 kancelarija širom svijeta. 3.200 CMS advokata nudi vam poslovne savjete prilagođene vašim potrebama, bilo na vašem lokalnom tržištu ili u više jurisdikcija.

Vaš svijet na prvom mjestu

„Vaš svet na prvom mestu“ je naše obećanje vama. To znači da smo usmjereni na klijenta, imamo svjetsku viziju i da smo vođeni performansama.

Usmjeren na klijenta

Uživljavanje u industrijske sektore u kojima posluju naši klijenti je u srcu onoga što radimo. Naše poslovanje je strukturirano u skladu sa industrijama u kojima rade naši klijenti, pružajući tehnički izvrsne advokate koji govore vaš jezik. Možete imati koristi od usluga dodatne vrijednosti kao što je Law-Now koji pruža praktična i pravovremena znanja relevantna za vaše poslovanje i webinare za obuku za vašim stolom.

Vizija svijeta

Imamo duboku lokalnu stručnost u mnogim jurisdikcijama i velikim globalnim centrima. CMS ima iskustvo u širenju kako bi zadovoljio potrebe klijenata, preselivši se u zemlje kao što su Turska i Oman kako bi podržao infrastrukturne i energetske projekte. CMS pravnici su dio organizacija kao što su CMS Lifesciences Asia-Pacific Network i African Legal Network. Razumijemo kako makro trendovi, poput pada cijena nafte, utiču na vaše poslovanje i ostajemo na vrhu dnevnog reda vijesti, regulatornih rasprava i novih zakona.

Partner:
Indir Osmic
Tel:
+387 33 944 600
Fax:
+387 33 944 690
Website:
CMS Reich Rohwig Hainz d.o.o. Sarajevo
Adresa:
Fra Anđela Zvizdovića 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital