Violeta d.o.o.

Violeta d.o.o.
 
Osnovne informacije

Priča o Violeti počela se razvijati 2002. godine i za petnaest godina postojanja razvila se u jedan od vodećih brendova higijenskih proizvoda Premium klase u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regiji.

Proizvodnja je sama po sebi izazov, a stvaranje snažnog i trajnog branda koji ujedno podrazumijeva i visoku kvalitetu proizvoda dodatna je odgovornost koju imamo prema našim kupcima i krajnjim potrošačima.

Počeci su bili izazovni i nimalo lagani, ali sa željom i ciljem da potrošaču poudimo visoko kvalitetan proizvod i uslugu danas imamo tri tvornice, od čega su dvije u Grudama, Bosna i Hercegovina i jednu u Sv.Ivanu Zelini, Hrvatska, u kojima proizvodimo više od 240 vlastitih proizvoda na petnaest proizvodnih linija.

Pored proizvodnje u Grudama imamo i devet poslovnica diljem BiH, dok u Hrvatskoj osim proizvodnje imamo četiri psolovnice, a u Sloveniji jednu.

U zemljama regije gajimo odlične poslovne odnose s našim distributerima preko kojih Violeta proizvodi dolaze do polica trgovina.

Osim proizvodnje djelatnost grupacije je usmjerena i na maloprodaju, distribuciju, izvoz, dom za starije i nemoćne, Montessory vrtić, hotelijerstvo, ugostiteljstvo te sportski centar.

Violeta je ekskluzivni zastupnik nekih najpoznatijih svjetskih brendova poput Ferrera, Barille, Eviana, Trentona, Paladina, i mnogih drugih.

Direktor:
Ante Miloš
Tel:
+387 39 660 400
Fax:
+387 39 661 456
Website:
Violeta
Adresa:
Stjepana Radića 21, 88 340 Grude, Bosna i Hercegovina
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital