McCann d.o.o. Sarajevo

McCann d.o.o. Sarajevo
 
Osnovne informacije

McCann Sarajevo je dio I&F McCann Grupe, vodećeg komunikacijskog sistema koji uspješno posluje u osam zemalja Jugoistočne Evrope. I&F McCann Grupa je dio McCann World Group sa prisustvom u 180 gradova u više od 120 zemalja i u vlasništvu je jedne od najvećih multinacionalnih komunikacijskih kompanija Interpublic Group (IPG). McCann Sarajevo djeluje od 1997. godine kao full service agencija i kao takva pruža usluge koje uključuju istraživanje tržišta, razvoj komunikacijskih strategija, kreiranje, produkciju, digitalni razvoj kampanja i implementaciju projekata, PR strategije i implementaciju aktivnosti uključujući treninge i edukacije iz ove oblasti, kreativno osmišljavanje i implementaciju evenata, promocija i prodajnih aktivacija, superviziju i koordinaciju projekata.

McCann Sarajevo zapošljava 21 osobu i sarađuje sa više od 200 spoljnih saradnika i konsultanata iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona, specijalista i stručnjaka u brojnim specifičnim disciplinama. Zaposlenici su univerzitetski obrazovani ljudi sa više od 5 godina iskustva u oblasti komunikacija, oglašavanja i PR-a.

McCann Sarajevo je „one stop shop” za sve komunikacijske usluge, koji uz lokalne eksperte i svjetske profesionalne standarde, dnevno dostupna iskustva i znanja McCann mreže, te regionalno iskustvo i stručnost u kreiranju i implementaciji integriranih reklamnih kampanja omogućava implementaciju najboljih i najfunkcionalnijih rješenja za lokalne i internacionalne kompanije koje operiraju u BiH, regionu i šire. Jedina je bh agencija višestruko nagrađivana od strane stručne javnosti na regionalnoj smotri najboljih reklamnih kampanja Balcannes u Rovinju.

Direktor:
Vesna Vlašić-Jusupović
Tel:
+387 33 267 110
Fax:
+387 33 267 121
Website:
McCann
Adresa:
Zmaja od Bosne 74/III, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital