BBI banka dobitnik britanske nagrade “Best Investor Relations Bank B&H 2020”

11. Juna 2020by ficba

Bosna Bank International (BBI) dobitnica je nagrade €ťBest Investor Relations Bank Bosnia and Herzegovina 2020 €ť, vodećeg finansijskog portala i magazina ‘Global Banking & Finance Review” iz Velike Britanije.

‘Global Banking & Finance Review” je finansijska platforma osnovana 2010. godine koja svojoj čitalačkoj publici od tri miliona ljudi iz preko 200 država širom svijeta nudi vijesti, analize, mišljenja, recenzije, intervjue i video zapise iz svijeta bankarstva, finansija, poslovanja, trgovine, tehnologije, ulaganja, brokerskih poslova, poreskih i novosti iz svijeta prava, kao i islamskih finansija.

Stručni i istraživački tim za dodjelu nagrada, od samog osnivanja  2011. godine kada je utemeljen, nagrađuje inovacije, strategije, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju u globalnoj finansijskoj zajednici. Nagrade su osmišljenje kako bi se prepoznale kompanije svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u finansijskom svijetu.

Inače, nagrade za bankarstvo i finansije ‘Global Banking & Finance Review” u svijetu su prepoznate kao simbol izvrsnosti u bankarskom i finansijskom poslovanju. Bosna Bank International d.d. Sarajevo članica je Vijeća stranih investitora (Foreign Investors Council – FIC) u Bosni i Hercegovini, a od 2010. godine BBI organizuje Sarajevo Business Forum (SBF), poslovno-investicijsku konferenciju koja je prepoznata kao najznačajniji događaj za spajanje investitora i poslovnih ideja i projekata u Jugoistočnoj Evropi.

https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital