Molson Coors BH d.o.o.

Molson Coors BH d.o.o.

 

Pivarska kompanija Molson Coors (Molson Coors Brewing Company) je treća po veličini svjetska pivarska kompanija sa više od 90 izuzetnih brendova koji oduševljavaju ljubitelje piva širom svijeta. Zapošljava oko 9.000 zaposlenih. Kompanija proizvodi, oglašava i prodaje asortiman vodećih premium brendova, kao što su: Coors Light, Molson Canadian, Blue Moon, Killian’s i Cobra u Severnoj i Južnoj Americi; Carling, Staropramen, Jelen, Ožujsko, Nikšićko, Borsodi, Kamenitza i ThunderBolt u Evropi i Aziji. Ima operativne segmente u Kanadi kroz Molson Coors Kanada; u Sjedinjenim Državama kroz MillerCoors; u Velikoj Britaniji i Irskoj i Centralnoj Evropi kroz Molson Coors Evropa i na međunarodnom tržištu kroz Molson Coors International. Molson Coors je uvršten na listu Dau Džons indeks održivosti za Severnu Ameriku (Dow Jones Sustainability Index) i konstantno traga za načinima da poboljša svoj pivarski imidž.

Molson Coors u Bosni i Hercegovini djeluje preko Molson Coors Banja Luka, osnovane 2011. sa sjedištem u Banjaluci, sa glavnim aktivnostima uvoza i podrške prodajnim i marketing aktivnostima pivskih brendova naših pivara, a prvenstveno pivara iz Srbije (Apatinska pivara – Jelen), Hrvatske (Zagrebačka pivara – Ožujsko) i Crne Gore (Trebjesa – Nikšićko). Ostali brendovi Molson Coors Banja Luka su: Nikšićko pivo, Apatinsko Pivo, Staropramen, Beck’s, Lowenbrau, Stella Artois, Corona, Hoegaarden, Leffe, Blue Moon, Worthington’s i Miller.

Molson Coors Banja Luka, kao članica Molson Coors pivarske grupe i društveno odgovorna kompanija, posluje prema sljedećim prioritetima: odgovornost prema zaposlenima i zajednici, životnoj sredini, odgovornoj konzumaciji i stvaranju dugoročnih ekonomskih vrijednosti.

 

Za više informacija o Molson Coors Brewing Company, posjetite website http://molsoncoors.com.

Molson Coors d.o.o. Banjaluka
Mladena Stojanovića 43, 78 000 Banja Luka
E-mail: mcbl@molsoncoors.com

 

www.jelenpivo.com

www.ožujskopivo.com

www.niksickopivo.com

Direktor:
Mladen Mamić
Telefon:
+387 51 491 206
Website:
Molson Coors
Adresa:
Mladena Stojanovića 43, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital