Alfa Therm

Alfa Therm

O nama

Od 1987. godine, kontinuirano pružamo vrhunska termoenergetska rješenja osiguravajući čisti i svježi zrak te ugodan osjećaj boravka u prostoru, ne zaboravljajući pritom na tehničke i energetske zahtjeve klijenta.

Design and Build pristupom ispunjavamo specifične zahtjeve klijenata diljem Europe, bilo da je riječ o farmaceutskoj industriji, poslovnim ili industrijskim objektima i turističkim kompleksima.

Naša cjelovita usluga koja uključuje projektiranje, izvođenje radova, automatizaciju sustava, servis i održavanje, jamči najviše standarde kvalitete, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Nudimo rješenja koja optimiziraju potrošnju energije, povećavaju sigurnost i pouzdanost, čime unapređuju kvalitetu života i doprinose održivosti klijenata.

Univerzalni jezik građevinskog sektora – Building Information Modeling (BIM) koristimo već 10 godina, a svakodnevno se BIM alatima koristi više od 40 naših inženjera.

Vjerujemo da su naši ljudi naša najveća snaga. Ulaganje u njihov razvoj, uz podršku naprednih tehnologija i optimiziranih procesa, ključ je za postizanje dugoročne održivosti. Naša misija je graditi budućnost kroz odgovoran rad, stvarajući rješenja koja ostavljaju trajno naslijeđe za nove generacije. S preko 250 predanih stručnjaka i više od 3.000 uspješno realiziranih projekata, postali smo regionalni tržišni lider. Naš uspjeh temelji se na posvećenosti ljudima, inovacijama i vrhunskoj izvedbi.

Website:
Alfa Therm
Adresa:
MOSTAR ALFA THERM d.o.o. Bišće polje b.b., 88000 Mostar
Telefon:
+387 36 312 930 +387 36 324 868
Email:
alfatherm@alfatherm.com marketing@alfatherm.com
https://fic.ba/wp-content/uploads/2021/01/fic_logo.png
Kontakt

Copyright © Vijeće stranih investitora 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital