Address:Fra Anđela Zvizdovića br. 1, 71 000 Sarajevo
Phone:+387 33 295 880
Email:info@fic.ba

NEWSCheck Our Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward.

U Bosni i Hercegovini Addiko čine 2 banke sa sjedištem u Sarajevu i Banjaluci. Addiko Bank d.d. je članica Addiko grupacije koja se sastoji od mreže banaka u pet zemalja

Od svog osnivanja davne 1873. godine, Banjalučka pivara svoje poslovanje usmjerava prema željama svojih potrošača, te je u potpunosti posvećena napretku i poboljšanju kvaliteta svojih proizvoda.

Kompanija ArcelorMittal Zenica najveći je proizvođač dugih proizvoda od čelika na Balkanu sa proizvodnim kapacitetom od skoro milion tona godišnje, kao i najveći strani investitor u zemlji, sa preko 150 miliona eura uloženih do sada.

ALBA AG se danas ubraja u tri vodeće europske firme za obavljanje komunalnih usluga, a vodeći je reciklažni koncern u Europi.

Al Jazeera Balkans donosi regionalne i globalne vijesti, a o regiji izvještava gledaoce koji prate programe Al Jazeera Media Networka u svijetu.

Bosna Bank International (BBI) je prva i jedina banka u BiH i regionu koja posluje u skladu s islamskim finansijskim prinicipima.

Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih napitaka u Bosni i Hercegovini i ovlaštena je punionica proizvoda The Coca- Cola Company.

Rangirana u top 10 globalnih advokatskih firmi, CMS može raditi za vas u više od 30 zemalja, u više od 60 ureda diljem svijeta. 3.200 CMS odvjetnika nude vam poslovno orijentisane savjetodavne usluge prilagođene Vašim potrebama, bilo na lokalnom tržištu ili na tržištu više država.

Bosna Bank International (BBI) je prva i jedina banka u BiH i regionu koja posluje u skladu s islamskim finansijskim prinicipima.

Copyright © Foreign Investors Council 2021. All rights reserved. Development by: Lilium Digital

    NULL